Over Verstoep

We staan u graag te woord om vragen te beantwoorden of om meer te vertellen over ons bedrijf!

Creatief, realistisch en dienstverlenend

Verstoep bouwadvies en architectuur is er voor iedereen die bezig is met nieuwe huisvesting: of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, transformatie - particulier of bedrijfsmatig - of om nieuwe plannen op agrarisch gebied.

Wie niet bekend is met bouwprocessen, krijgt bij ons inzicht. Wie er dagelijks mee bezig is, vindt een professionele gesprekspartner. We luisteren gericht naar uw plannen, ideeën en doelen. We letten op details die invloed hebben op de uitstraling en functionaliteit van uw gebouw. We reageren met een nuchter en open commentaar. Vaak zijn er meer bouwtechnische mogelijkheden dan u denkt, maar ook wel eens minder. Samen met u komen we zo tot een plan dat aan alle kanten klopt.

Team Verstoep

Een team van professionals werkt - de een meer achter en een ander meer vóór de schermen - aan uw plannen. Met ieder een eigen achtergrond en specialiteit. Samen bieden we een heel breed pakket van diensten aan. Wie pakt welke bouwuitdaging aan?

Duurzaam ondernemen

Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: of nog liever: Maatschappelijk Verantwoord Optreden. Binnen onze bedrijfsvoering geven we er handen en voeten aan op een manier die bij ons, zowel vanuit het vakgebied of persoonlijk, past.

Historie Verstoep

Van Buro voor Bouwkunde tot Verstoep Bouwadvies en Architectuur: in 2020 vieren we ons 25-jarig bestaan. Dat vinden we bijzonder! Het jubileum gaan we dan ook echt vieren. Niet alleen met het team, maar ook met u. Daarin zoeken we naar een mogelijkheid om ‘meer’ dan alleen een feestje te vieren. We hopen dat u deelt in onze vreugde!

Vacatures Verstoep

Verstoep bouwadvies en architectuur is er voor iedereen die bezig is met nieuwe huisvesting: of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, transformatie - particulier of bedrijfsmatig - of om nieuwe plannen op agrarisch gebied. Een team van professionals werkt aan de uitwerking van plannen: met ieder een eigen achtergrond en specialiteit. Samen bieden we een breed pakket van diensten aan.

Er is veel werk te verzetten! Wij zijn op zoek naar uitbreiding van ons team in de functies van bouwkundig tekenaar en RO-medewerker. Geïnteresseerd?